• facebook

Dags för tävling

Den 6 augusti är det tävling i Halmstad. I anslutning till träningen på söndag (31 juli) tänkte jag mig att vi utnyttjar fikapausen till att snacka igenom vad som återstår att fixa inför tävlingen. Kolla gärna redan nu om du har lotterivinster att skänka. Vi måste också stämma av att vi är tillräckligt många funktionärer. Om du inte kan vara med på träningen men kan ställa upp som funktionär är jag tacksam om du hör av dig så snart som möjligt till mig. Enklast via mail viveka.hedbjork@kingsatco.se.

Hoppas vi ses på söndag!
Viveka

1 Comment

  1. Christian Magnusson · 2 augusti, 2011 Reply

    Hej!

    Jag hör till Södertälje och har en hund anmäld till tävlingen på lördag. Jag undrar vilka tider som gäller. Dvs när ska man vara på plats?

    Mvh,
    Christian

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.