• facebook

Träning söndag 29 mars

Trots att natten bjöd på den härliga ”vårtemperaturen” -7,4 grader så fick vi en härlig dag vid WR-banan i Haverdal. Arbetet som behövde göras gick smidigt, banan räfsades och gropen krattades. Detta var klart på mindre än en timma. Sedan kördes två omgångar träning med de närvarande fem hundarna; Apollo, Jambo, Pärlan, Mini samt Figge. Efter träningen så passade vi på att köra ut konstgödning på banan.

Vi kommer att ha träning även nästa söndag den 29 mars. Observera tiden då (sommartid) vi kommer att starta kl. 12.00. Vi ber er meddela om ni kommer till Inga-Lill och Torsten 035-44440, 0763244615 eller via nätet. Välkomna!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.